Pasta (olasz konyha) Hozzávalók 4 adaghoz: 500 g vegyes Fusilli tészta 4 hagyma 2evőkanál olívaolaj 250 ml fehérbor 250 ml húsleves 1 kanál csombor só, bors 200 g sajt 50 g pirított kenyérkocka Elkészítés: A tésztát sós vízben magfőzzük. A felforrósított olajban megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Felöntjük a fehérborral és a levessel. Csomborral, sóval. borssal ízesítjük. Lassú tűzön kb. 5 percig főzzük. A sajtot lereszeljük és összekeverjük a pirított kenyérkockákkal. A tézstát hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük, és kivajazott tűzálló tálba tesszük, Rátöltjük a szószt, rászórjuk a sajtot és a kenyér- kockákat és 25 percig sütjük 175C-on. Jó étvágyat!